Pexels claudia zuidema 1082162

Over Ons

De Gentse Azalea; een product waar we heel fier en trots op zijn en nu zijn erkenning heeft als streekproduct.

Het familiebedrijf is ontstaan bij de vader waarna, sedert 1996, de zoon Peter Van Der Straeten het bedrijf verder overnam. Door onze langetermijnrelaties gaan onze azalea's dan ook al jaren naar onze vertrouwde groothandelaars.

Bovendien zijn wij als erkende kwekers van azalea's aangesloten bij het PAK wat staat voor 'Project Azalea Kwaliteit' waarbij we reeds tweemaal winnaar zijn van de PAK- AWARD. Dit kunt u ook herkennen aan het ‘Gentse azalea’-etiket of aan de BGA-stempel op de achterkant van het plantetiket.

Veerle

Van kleins af aan ben ik betoverd door bloemen, planten, tuinieren en zowat alles errond. Toen al wist ik dat ik iets met bloemen wou gaan doen om zo mijn passie binnen de florale wereld te ontdekken. Daarom koos ik voor de opleiding tuinbouw, gevolgd met een opleiding als florist.

Graag wil ik deze passie met iedereen delen en stel ik hierbij de bloemenautomaat voor waar iedereen van harte welkom is. Zo kan ik mijn bloemencreaties, die niet alleen met azalea's zijn samengesteld, met iedereen delen en laten meegenieten met hetgeen waartoe bloemen toe in staat zijn.

83 AF0 CD9 85 F2 41 DA A40 B 2 E1307 A58866